WikiBebia Vakanties & Vrije tijd Waar ga je heen op reis?

Waar ga je heen op reis?
Als je een beetje avontuurlijk bent, dan sta je altijd open voor een nieuw avontuur. Wat voor soort avontuur dit is, is helemaal aan jou natuurlijk. Het gaat er meer om dat je op avontuur gaat en dat je je vrij voelt. Gelukkig zijn, dat is het allerbelangrijkste in het leven op deze aardbol. Als jij gelukkig wordt van reizen, dan kunnen we ons daar wel in vinden. Heel goed zelfs, zo goed dat we je gaan vertellen waar je heen moet op reis. Er is enorm veel te zien op deze mooie planeet en daar willen we je bewust van maken. In deze blog bespreken we drie landen waar jij heen moet op reis. Dus, ben je klaar voor het grootste en mooiste avontuur dat je tot nu toe hebt meegemaakt? Dan gaan we maar snel van start om de wereld rond te gaan. 

Thailand

Thailand; je kent waarschijnlijk wel iemand die hier is geweest. Dat is niet gek, want dit land is populair onder vele soorten reizigers. Van mensen die op zakenreis gaan tot aan backpackers en van backpackers tot aan families; het is allemaal mogelijk. Als je een langere tijd in Thailand wil verblijven (die kans is groot als je er eenmaal bent aangekomen) dan raden we je aan om te kiezen voor een visum thailand aanvragen bij visum-legalisatie. Je kunt dan op je gemak naar Bangkok, Khao Sok, de Phi Phi-eilanden, Chiang Mai en Ayutthaya; en dat allemaal in het tijdsbestek dat je voor ogen hebt. Je bent niet aan tijd gebonden door je visum (althans, je hebt ruim de tijd). 

Nepal

Dit land is qua toerisme zeer sterk in opkomst, maar nog steeds is het niet wat het zou moeten zijn. Net zoals voor Thailand geldt hier weer dat een visum nepal aan te raden is, maar dat terzijde. Nepal heeft heel veel onbekende pareltjes voor de meeste mensen en dat is zonde. Gelegen tussen India en China met natuurlijk de Mount Everest, is dit land een land met veel avonturen gelegen in alle hoeken en is er genoeg te zien. Leef je uit en bekijk alles op je gemak.

Kaapverdië

Kaapverdië is een stuk kleiner dan de vorige twee landen, maar desalniettemin is er genoeg te zien en te doen. Hop van eiland naar eiland en ga eens de leuke vissersdorpjes in. Koop er een leuk zelfgemaakt armbandje van de kids, neem een duik in het meest helder blauwe water dat je ooit hebt gezien, ga met een buggy de duinen in en blijf er drijven in een zoutwatermeer. 

Related Post