Als je niet weet wat een schaatser rok is, ze zijn kort, hoog getailleerde, licht materiaal rokken. Ze hebben over het algemeen borden op hen en de zoom lijn kan variëren per uw keuze. Ze zijn gemakkelijk te dragen en passen elk lichaamstype. U kunt enkelbanden kopen en koppelen ze met deze.

Er zijn verschillende manieren om een ​​skater rok in elk seizoen pronken. Hier zijn een paar manieren waarop u kunt doen:

1. Bloemen schaatser rokken

Bloemenprints zijn echt in dit jaar niet uit wat het seizoen. In de zomer complimenteren ze het weer en in de winter brengen ze een beetje kleur aan het weer.

Dus een mooie bloemen gevormde skater rok met een wit t-shirt en waarschijnlijk een denim jasje, laarzen en statement ketting zijn de perfecte look. Het beste deel over skater rokjes is dat je heel gemakkelijk kunt improviseren, dus wees niet bang om dat te doen.

2. Blok Kleuren

Skater rokken zijn verkrijgbaar in elk blok kleur mogelijk maakt het heel gemakkelijk om ze te matchen met je topjes en shirts. Van zwart en grijs tinten helder roze en rood kun je stuk voor stuk te krijgen.

U kunt koppelen zwart of grijs één met een legging en hakken met een dikke sjaal voor de winter of combineer een heldere een met een zachte kleur top en kopen enkelbanden om de look compleet en maak een beetje funkier, zelfs als je draagt ​​hakken.

3. Top bijsnijden

Klik hier voor de ultieme look door elkaar te zoeken patroon gewas top met een duidelijke schaatser t-shirt of een vlakte gewas top met een patroon rok naar een vrolijke, chique uitstraling te krijgen.

Crop tops zijn de nieuwe trend en zal perfect werken met een hoog getailleerde rokken die niet ongemakkelijk zal maken voor het tonen van teveel maag ook.

4. Meisje van de fietser

Een all black blik zal alle ogen op je krijgen als je loopt door de menigte. Een zwarte schaatser rok met een zwarte tanktop of kort topje en een glanzende zwarte leren jas en combat boots geeft je de ultieme biker look. De jongens zult u merken en zo zal de meisjes.

5. Maken het tot een

Het beste deel over skater rokken is dat ze een hoge taille, dus het is gemakkelijk om mensen gek te houden en slim mee.

Als u een jurk in de kleur of het patroon dat u wilt niet kunt vinden, koop een schaatser rok en een top die lang genoeg is om binnen te plooien in de gewenste patroon en kleur. Dan koppelen die twee up, voeg een riem aan de overlap en Voila verbergen! Je hebt een mooie formele kleding of zelfs een informele kleding die ziet er geweldig uit en je krijgt de mogelijkheid om het dragen van de top en de rok apart ook. Zo krijg je drie of vier verschillende outfits door het kopen van twee kledingstukken.

6. Werk erin

Een duidelijke subtiele rok met een legging of panty, een jas en hakken kan de perfecte kantoor blik in de winters zijn. Als u dit wilt doen in de zomer, zal een kraag top met de rok en hielen je door de dag met gratie en schoonheid, plus als je enkelbanden koopt koppelen ze tot een beetje funk aan toe te voegen

Het belangrijkste element in dit alles is om een ​​echte fashionista te zijn en wees creatief. Koppelen kleuren en patronen zoals u rond drijven in die comfortabele rok. Of het nu de vakantie partijen of Kerstvieringen of gewoon een dagje uit met je vrienden, dan kun je skater rokjes te gebruiken in ieder en elk evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *