3d-Nail-ArtSommige vrouwen hebben een fetish voor schoenen en wat voor kleding, maar er zijn vele anderen klaar om een ​​bedrag te besteden aan het verfraaien van hun nagels. Als je een van hen bent, hebben we iets dat van nut voor u kan zijn. Het is een how-to guide on 3D nail art.

Eerder werd een spijker routine beperkt tot trimmen, het indienen en schilderen vingernagels. Heldere rode en roze tinten blush werd klassieke kleuren in de nagellak categorie. In de latere decennia, vrouwen geëxperimenteerd met donkerdere tinten. Het bleef het niet bij. Een gewone jas van polish zag er ook simpel en basic. Hierdoor nail art kwamen gebruiken. Solid gekleurde vlakken waren versierd met sierlijke ontwerpen. De evolutie voortgezet en de laatste is 3D nail art.

3D Art – Een Borstel-up op de Basics

Hoewel de naam 3D lijkt een hint van technologie suggereren, deze versiering techniek mijdt wetenschap. 3D nail art is ook bekend als Japanse Nail art, omdat het daar vandaan komt. Deze techniek maakt gebruik van driedimensionale modellen en motieven. Dit omvat het gebruik van gegoten acryl, kleine charmes, snuisterijen, kleine pareltjes en strass.

3D nail art is een uitdaging gezien de beperkte ruimte die je hebt om te werken binnen. Als je nieuw bent, zal het enige tijd duren om te wennen aan de toepassing methoden. Daarom is het beste om te beginnen met acryl nagels in plaats van natuurlijke nagels. De aparte ondergrond zorgt voor een regelmatiger hand en een netter afgewerkt. De acryl eenheden kunnen vervolgens worden toegepast op uw natuurlijke vingers. Acryl nagels zijn sterker en bieden ook meer ruimte om te werken met. Als je eenmaal gebruikt om het proces te krijgen en vertrouwen te ontwikkelen, kunt u beginnen te werken met je natuurlijke nagels.

Er zijn een aantal factoren te overwegen bij het ​​kiezen van 3D nail art designs. In tegenstelling tot gewone nail art die zorgt voor een vlakker oppervlak, zijn 3D-ontwerpen opgegroeid in uiterlijk. Men moet overwegen hoeveel ze gebruiken hun handen op het werk en om het huis bij het selecteren van een patroon of motief. Als je je handen gebruiken veel, bijvoorbeeld bent u verplicht om tal van typen op het werk te doen, voorkomen dat het kiezen verhoogde ontwerpen. Verhoogde ontwerpen hebben een grotere neiging te breken en chip. Kies een ontwerp dat dagelijkse activiteiten zal doorstaan​​. Echter, als je met je nagels gedaan voor uw trouwdag, kunt u ingewikkelde ontwerpen kiezen.

Denk aan de grootte en breedte van je nagels. De hoeveelheid beschikbare ruimte zal beslissen het beste ontwerp voor u. Sommige ontwerpen achtige personages hebben een breed oppervlak, terwijl een eenvoudige spray van bloemen gemakkelijk geschikt voor op een smal oppervlak.

3D nail art designs

Er is een scala van modellen om uit te kiezen. We hebben hieronder vermeld een paar.

Bloemen zijn een van de meest populaire modellen. Ze zijn netjes en vrouwelijk. Bloemen ontwerpen omvatten acryl rozen of bloemmotieven beschilderd met verf en versierd met kristallen en stenen. Verwant aan French manicure is de kant ontwerp. Het beschikt over zwarte en witte lijnen met strass accenten. Men kan een bejeweled look met kristal en strass accenten. Stripfiguren staan ​​ook vermeld onder de populaire 3D nail art designs.

Uw keuze in versieringen onthult veel over je persoonlijkheid. U kunt ook kiezen ontwerpen voor komende gelegenheden en festiviteiten passen.

Hoe 3D nail art toe te passen?

De procedure is eenvoudig. Volg deze stappen om ervoor te zorgen je het goed.

1. Houd alle benodigdheden dicht bij de hand. U zult lijm, nagellak (wat u wilt gebruiken) en de gewenste decoraties nodig. Readymade versiering is gemakkelijk om mee te werken. Als u uw eigen zal maken, voor te bereiden op voorhand. Giet de gekleurde acryl in de vormen en laat ze drogen. Nadat het gedroogd is, haal hem uit de vorm en zet apart.

2. Reinig uw nagels. Vlekken van verleden polijsthoezen.

3. De basis kan gekleurd of naakt zijn. Decoraties opvallen beter op een naakt achtergrond. Schilder een duidelijke basislaag. Laat ze drogen. Schilder een dun laagje glitter eroverheen. Veel vrouwen de voorkeur aan een laag glitter van toepassing op alleen de bovenste helft van de nagel terwijl een paar gebruik maken van een donkere en lichte schaduw om de twee helften te onderscheiden. Laat het goed drogen.

4. Dep een kleine hoeveelheid doorzichtige tape op de achterkant van het kristal of acryl roos en netjes plak het op je nagel. Vermijd het gebruik van te veel lijm omdat het de neiging om te rommelig.

5. Sluit de dag af met een topcoat van duidelijke nagellak waaronder de 3D-elementen. De toplaag zal een sprankeling te geven en beschermen de gevoelige elementen van de schade.

Waar de vereiste benodigdheden te kopen?

Professionele salons bieden 3D nail art behandelingen als een van hun diensten. Echter, gezien de moeilijkheidsgraad van de taak het is geprijsd op de hogere kant. Het is duurder dan een gewone manicure of pedicure. Daarom kiezen velen het proces proberen thuis. Het is makkelijk te doen op voorwaarde dat u de juiste supplies.

Gekleurde acryl, acryl mallen, lijm, valse nagels (optioneel), kant en klare versieringen, duidelijke polish zijn enkele van de benodigdheden die u nodig zult hebben. Deze items zijn verkrijgbaar in een cosmetische winkel of een andere winkel die make-up artikelen verkoopt. Veel merken produceren driedimensionale nagel elementen dus er is meer variatie als het gaat om te prijs. Bij de aankoop van benodigdheden, moet u de kwaliteit van het product te overwegen als aanvulling op het prijskaartje. Laagwaardige producten kunnen potentiële schade aan je nagels veroorzaken. Verschillende online winkels zijn gespecialiseerd in de kunst leveringen; kunt u online kopen van deze items.

Als je een beetje advies over hoe te beginnen, dan kunt u altijd surfen op het web. Er zijn verschillende nail art lessen online beschikbaar. Veel gebruikers ook zelf gecreëerde video’s uploaden met stap-voor-stap instructies over hoe om 3D nail art toepassing.

Degenen onder jullie die Bejeweled vingernagels bewonderen, maar hebben niet de tijd om het te maken kunnen kiezen voor vooraf ontworpen nagels. Designers verkopen vooraf ontworpen nagels aan klanten. Ze kunnen ook op maat gemaakt. Klanten kunnen kiezen voor een ontwerp en vraag een ontwerper om het te maken op acryl eenheden.