Praten over schoonheid en cosmetica en zeker, zouden deskundigen de naam van’s werelds grootste schoonheid en cosmetica firma, L’Oreal Group te verhogen. Van schoonheid en mode-hoofdstad van de wereld, Parijs in Frankrijk, komt het bedrijf dat zich richt op het brengen om de consument de beste merken voor huid- en haarverzorging. Als het gaat om parfums, het bedrijf zeker niet zou worden achtergelaten. Haar Lancome Paris unit produceert Lancome parfums die echt behoren tot de meest betutteld en geliefd over de hele wereld.

lancome

Imitatie, zoals ze zeggen, is de grootste vorm van compliment. Een bewijs dat Lancome parfums zijn goed ontvangen en zijn geliefd over de hele wereld is de ongebreidelde verkoop van nagemaakte en imiteerde vormen van de items.

Anti-namaak-toezichthouders en experts van over de hele planeet te identificeren Lancome parfum als een van de top parfum merken die worden geïmiteerd, vervalste en verkocht aan de massamarkt in belangrijke steden in Azië en Europa. Hoewel de illegale transacties zijn nadelige gevolgen voor het bedrijfsleven, Lancome, zegt de imitaties bevestigen betrouwbaarheid en de populariteit van het merk.

De initiële Lancome parfums werden geïntroduceerd op de markt in 1935. Het was in Brussel, waar de eerste vijf van de geuren werden gelanceerd. Die geuren waren Tropiques, Bocages, Kypre, Tendre Nuit en Conquête. L’Oreal erkent het feit dat de parfums waren wat maakte Lancome wat het nu is — een bekend merk niet alleen van parfums, maar ook van huidverzorging en cosmetica producten. Zo Lancome parfums zijn belangrijke producten en hebben altijd beschouwd als activa van Lancome Paris geweest.

Door de jaren Lancome parfums konden de proeven te weerstaan. Nadat ze bekend als een premium merk van geuren, hebben Lancome tot de top keuzes voor geuren door beroemdheden en de weelderige geweest. Talrijke geur lijnen en namen zijn gelanceerd en ingeleid door Lancome.

Onder hen is Magie Noire, die wordt beschouwd als een van de meest gevierde en populaire parfums van alle tijden van vrouwen. Helaas, omdat de verkoop van de parfums via conventionele middelen werd een uitdaging om de marges, Lancome besloten om te beginnen ze te verkopen via online shopping sites. Het initiatief alleen maakte de lijn een van de meest gewilde en meest geprijsd vangsten.

Terug naar het probleem van de geïmiteerde en nep Lancome parfums, neemt het bedrijf maatregelen om hard op die bedrijven die zich voortplanten en dergelijke posten te verdelen. Wat interessanter is dat valse Lancome parfums behoren tot de meest gekochte. Om Lancome, dat betekent dat mensen van over de hele wereld houden van het merk.

Vanwege de hoge kosten van het kopen van de items, sommige consumenten hun toevlucht nemen tot het kopen van de imitatie Lancome parfum, want dit brengt hen in de gelegenheid om te genieten en te dragen de premie geur.